Antena Căutare

Spor de 10% la salariu pentru anumiți bugetari! Primele plăți se vor face luna ianuarie

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a confirmat aplicarea sporului de 10% la salariu pentru cadrele didactice, anunțat din luna septembrie de ministrul de la acea vreme, Valentin Popa.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a confirmat aplicarea sporului de 10% la salariu pentru cadrele didactice, anunțat din luna septembrie de ministrul de la acea vreme, Valentin Popa.

Sporul de 10% de suprasolicitare acordat cadrelor didactice se va aplica de la 1 decembrie 2018, profesorii primind banii în ianuarie 2019, a confirmat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

La începutul anului școalr, ministrul Educației de la acea vreme, Valentin Popa, declara: „la 1 decembrie va aparea şi un spor de suprasolicitare, pentru cadrele didactice de predare, de 10%.”

Tot fostul ministru a anunțat că la 1 ianuarie 2019 va intra în vigoare regulamentul de acordare a sporurilor pentru condiţii vătămătoare.

Ești client al Băncii Transilvania? Modificări de ultimă oră anunțate de reprezentanții băncii... Când trece România la euro! Mugur Isărescu a făcut anunţul aşteptat de toţi românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x