Antena Căutare

Surprize pentru româncele din străinătate

Când ești departe de casă, un mărțișor și o floare stârnesc cele mai frumoase reacții.

Când ești departe de casă, un mărțișor și o floare stârnesc cele mai frumoase reacții.

În semn de recunoștință pentru femeile din viața noastră, TransferGo România a decis să aducă puțină bucurie în sufletul româncelor plecate la muncă în străinătate.

Au umblat pe străzile Londrei în lung și în lat înarmați cu flori, mărțișoare și voie bună și le-au urat “O primăvară frumoasă” româncelor de pretutindeni.

“Deși activitatea a avut loc în Londra, am vrut să trimitem un mesaj de apreciere româncelor de pretutindeni pentru că ne fac cinste oriunde sunt în lume și pentru contribuția lor imensă în viața de zi cu zi.. Ne-am gândit la mamele plecate departe de copiii lor și la tot dorul pe care îl simțim pentru femeile din viața noastră când suntem plecați.” a declarat Elena Grapă, reprezentantul companiei în UK.

Recent, serviciul de transfer de bani online a lansat o pagina de Facebook special dedicată românilor. Dacă vreți să fiți la curent cu inițiativele lor, informații utile din țară și străinătate și ce alte lucruri mai pun la cale, îi găsiți AICI

“Prin toate inițiativele noastre vrem să sprijinim comunitatea de români plecați la muncă în afară pentru că știm din proprie experiență că străinătatea nu e ușoară. Nu e vorba doar de transfer de bani, dar este important ca ei să fie informați corect și să știe că poate fi mult mai ieftin și mai ușor să trimiți bani acasă.” a mai declarat Elena Grapă.

TransferGo este o companie FinTech cu sediul în Londra (Canary Wharf, Level39) fondată de către antreprenori la rândul lor plecați de acasă în străinătate, companie care a transformat viețile a zeci de mii de imigranți din Marea Britanie, oferind un serviciu de transfer de bani sigur, în timp real și la prețuri foarte mici. În doar patru ani, TransferGo i-a ajutat pe aceștia să economisească milioane de lire și și-a extins oferta de transfer internațional de bani ieftin, rapid și sigur în mai mult de 45 de țări din întreaga lume.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x