Antena Căutare

Ultimul membru al unei grupări teroriste, care plănuia atentate la Jocurile Olimpice, a fost arestat

Ultimul membru al unei grupări care plănuia atentate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost arestat de poliţia braziliană, a anunţat, luni, L'Equipe.

Ultimul membru al unei grupări care plănuia atentate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost arestat de poliţia braziliană, a anunţat, luni, L'Equipe.

Poliţia statului Mato Grosso l-a reţinut în week-end pe ultimul membru al unei grupări ce plănuia atentate la Jocurile Olimpice. Acesta a fost plasat într-o închisoare federală.

Alte 11 persoane care făceau parte din grupare au fost reţinute săptămâna trecută. Oficialităţile braziliene au anunţat că membrii grupării erau amatori dezorganizaţi care au promis pe internet supunere celulei Stat Islamic. Suspecţii, care nu se cunoşteau între ei, se aflau în atenţia serviciilor de informaţii din luna aprilie.

Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi în această anchetă care s-a desfăşurat în statele Ceara, Paraiba, Goias, Minas Gerais, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Rio Grande do Sul şi Mato Grosso.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x