Antena Căutare

Una caldă, alta rece: După reducerea TVA la alimente, vine valul de majorări! Lista scumpirilor de la 1 iulie

Daca 1 iunie a adus scăderi de prețuri la alimente, generate de reducerea TVA de la 24% la 9%, luna lui Cuptor vine cu vești rele pentru buzunarele românilor.

Daca 1 iunie a adus scăderi de prețuri la alimente, generate de reducerea TVA de la 24% la 9%, luna lui Cuptor vine cu vești rele pentru buzunarele românilor.

Gazele se vor majora cu 6 procente, amenzile de circulaţie vor fi şi ele mai mari, sunt anunţate scumpiri pentru apa menajeră și serviciile de canalizare, posibil şi pentru curentul electric, scrie realitatea.net.

Mai multe primării au anunțat scumpiri pentru apa menajeră și serviciile de canalizare. Astfel, de la 1 iulie, prețul apei potabile va fi majorat cu 10% în orașul Sibiu. În județul Botoșani, prețul apei și al canalizării va crește, de la aceeași dată, cu 5%, potrivit evz.ro.

Vestea bună este că salariul minim creşte tot de la 1 iulie de la 975 lei la 1.050 lei.


Vremuri vechi, bani noi! Banca Națională a României introduce o nouă monedă... Cele mai îndrăgite vedete din România nu pășesc pe orice fel de mochete ci doar pe mochetele de la Bosmans Carpets....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x