Antena Căutare

Venituri de zeci şi chiar sute de mii de dolari pentru tot mai mulți români obţinute stând în faţa calculatorului. Iată rețeta succesului

Sună tentant, nu-i aşa? Ei bine, un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business.

Sună tentant, nu-i aşa? Ei bine, un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business.

Românii au descoperit o nouă metodă de a face bani! Cumpără online produse din China şi le recomercializează tot online, pe platforma Amazon, sub propriul brand. Iar cifrele arată în felul următor.

Aproape 50% dintre antreprenori câştigă astfel aproximativ 100 de mii de dolari pe an. Peste 30% dintre ei obţin venituri între 100 de mii şi 1 milion de dolari pe an, în timp ce, cei mai norocoşi, adică peste 10% dintre cei care vând pe platformă, reuşesc să câştige între 1 şi 10 milioane de dolari.

În prezent, peste 2 mii de antreprenori români şi-au dezvoltat o astfel de afacere online. Mai mult, au fost iniţiate şi cursuri, prin care românii învaţă să obţină succesul. Şi asta pentru că imaginea produsului şi promovarea contează cel mai mult. La nivel internaţional, afacerile Amazon se ridică la peste 130 de miliarde de dolari.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Veste excelentă pentru cei care vor să-și întemeieze o familie. Tinerii care fac nuntă ar putea primi de la stat 15.000 ... Vestea pe care o așteptau toți românii! Ce se întâmplă cu pensiile de la 1 iulie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x