Antena Căutare

VIDEO! Palatele lui Ceausescu din Primaverii, de vanzare. Vezi cat costa!

Palatele lui Nicolae Ceausescu din cartierul Primaverii ar putea fi vandute! Primul pas a fost deja facut. Celebrele Vile Lac 1 si 2, dar si Palatul Primaverii au fost trecute din patrimoniul public al statului in cel privat. Doar pe aceste trei imobile statul ar putea incasa aproape 100 de milioane de euro, mai mult decat pe cele 600 de apartamente ce vor fi scoase la licitatie de Regia Patrimoniului de Stat.

Multe dintre faimoasele petreceri ale familiei Ceausescu s-au tinut la Palatul Primaverii. Intr-o discretie totala. In anii '80, cartierul in care locuia toata florea comunista era inaccesibil bucurestenilor de rand.

Desi multe dintre obiecte au fost furate la revolutie, cladirea face multi bani. Are un club, o spalatorie si zeci de camere de serviciu cu o suprafata impresionanta.

Hotararea de guvern prin care palatele lui Ceausescu sunt pregatite pentru vanzare mai spune ca, daca nimeni nu va cumpara imobilele RAAPPS la valoarea reala, ele pot fi vandute la pretul de inventar, mult sub pretul pietei.

VIDEO! Brazi scumpi de Craciun: Vezi preturile!... An de inghet pe piata rezidentiala: Preturile ar trebui traduse in lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x