Antena Căutare

EMOȚIONANT! Cătălin Bordea povesteşte, la ”Te pui cu blondele?”, de ce a fost crescut de bunica lui

Co-prezentatorul „Un show păcătos”, Cătălin Bordea, este unul dintre cele mai amuzante şi vesele personaje din peisajul mass-media. Este mereu glumeţ şi cu zâmbetul pe buze şi n-ai putea zice că ascunde o poveste de viaţă impresionantă

Co-prezentatorul „Un show păcătos”, Cătălin Bordea, este unul dintre cele mai amuzante şi vesele personaje din peisajul mass-media. Este mereu glumeţ şi cu zâmbetul pe buze şi n-ai putea zice că ascunde o poveste de viaţă impresionantă.

Actorul a fost părăsit de tatăl său într-un autobuz, la vârsta de doi ani. Chiar el a mărturisit asta, la „Te pui cu blondele?”: „Am avut noroc că m-a găsit bunica, întâmplător, la câteva staţii distanţă. Tata nici măcar nu mi-a lăsat bilet, dacă mă prindea controlorul?”, povesteşte Cătălin Bordea care nu-şi pierde umorul nici când dezvăluie unul dintre cele mai sensibile momente din viaţa lui.

Aşa se face că Bordea a fost crescut de bunica sa, persoană foarte importantă şi specială în viaţa lui, după cum el a mărturisit de nenumărate ori: „Mamaia este cea care m-a crescut. Ea mi-a fost mamă şi tată şi m-a învăţat că trebuie să trec cu zâmbetul pe buze peste toate greutăţile vieţii”, povesteşte emoţionat Cătălin. În semn de recunoştinţă şi ca dovadă a dragostei faţă de ea, co-prezentatorul „Un show păcătos” şi-a tatuat portretul bunicii sale pe antebraţ.

Bordea şi-a mai văzut tatăl o singură dată, la 12 ani.

Mai multe detalii despre povestea lui vor putea fi aflate în ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Te pui cu blondele?” în care alături de Bordea vor veni în platou Cătălin Botezatu şi Cătălin Moroşanu. Tot atunci, Cătălin Bordea a avut parte de o surpriză de proporţii. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

INCREDIBILA poveste a căsuței singuratice de pe o insulă IZOLATĂ din arhipelagul islandez. Cine trăiește aici?... Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan revin la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x