Antena Căutare

A îndrăznit să facă un selfie și-a primit pedeapsă! O tânără a fost închisă într-o cușcă de tatăl său și hrănită cu mâncare pentru câini

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat. 

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat.

Astfel, bărbatul de 42 de ani din Washington Heights, New York, a fost arestat după ce şi-a închis fiica de 17 ani, timp de trei zile, într-o cuşcă, hrănind-o cu mâncare pentru câini.

Monica a fost eliberată de bunica acesteia, Odalys Cruz, care nu mai primise niciun semn de la nepoata sa. Așa că a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia.

Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine, aşa că a decis să o pedepsească.

Fotografia în care prințul George apare alături de un câine a stârnit o polemică uriașă. Casa Regală, acuzată de rele tr... Cel mai tare schimb! Carburant gratis pentru fetele care vin să alimenteze îmbrăcate în bikini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x