Antena Căutare

A murit la 23 de ani. Una dintre cele mai frumoase femei din Columbia și-a găsit sfârșitul tragic într-o sală de fitness!

Scene șocante petrecute într-o sală de fitness din Santander de Quilichao, o localitatea flată la 50 de kilometri de Cali. Diana Carreño, un model de mare succes din Columbia a fost ucisă de o persoană neidentificată

Scene șocante petrecute într-o sală de fitness din Santander de Quilichao, o localitatea flată la 50 de kilometri de Cali. Diana Carreño, un model de mare succes din Columbia a fost ucisă de o persoană neidentificată.

Se pare că autorul a intrat în sala în care tânăra își făcea obișnuitele exerciții fizice și a tras în plin. Diana a căzut ca secerată, iar intervenția personalului medical ajuns la fața locului a fost inutilă. Femeia a murit la doar 23 de ani în timp ce era transportată cu ambulanța la un spital din apropierea locului în care s-a petrecut incidentul.

Amendă URIAȘĂ pentru persoanele care traversează strada uitându-se la telefon! Iată ce sumă pot scoate din buzunar!... Ai fredonat melodiile lui măcar o dată-n viață. Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți, acuzat că ține ȘASE FEMEI în ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x