Antena Căutare

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgență. Alerta a fost dată de autorități

Aeroportul din Nisa a fost evacuat joi, în urma unei alerte de securitate, au anunţat utilizatori de Twitter, precizând că în terminal se află ofiţeri înarmaţi.

Aeroportul din Nisa a fost evacuat joi, în urma unei alerte de securitate, au anunţat utilizatori de Twitter, precizând că în terminal se află ofiţeri înarmaţi.

Utilizatorii nu au precizat dacă a fost vorba de o alertă teroristă sau de alt tip. Un alt utilizator a scris că alerta a fost ridicată, dar sunt cozi în terminal. Un sindicat al poliţiştilor din Nisa s-a plâns joi că forţe de ordine care trebuiau să păzească aeroportul din oraş au fost mutate în Valea La Roya, la graniţa cu Italia, pentru a gestiona fluxul de migranţi.

Începând din luna februarie, un nou punct de control a fost creat la Fanghetto, în Valea La Roya”, a spus secretarul general al sindicatului, Celya Boumedien. „Poliţia de frontieră urmează să trimită efective acolo, în detrimentul controlul zborurilor europene şi patrulelor aeroportuare”, a adăugat Boumedien.

Autorităţile nu au comentat deocamdată informaţiile.

Moartea a căzut din cer și i-a răpit întreaga familie. Un sirian își plânge copii morți și cele 25 de rude pierdute: ”Av... Victimele raidului aerian din Siria au murit din cauza unui atac cu arme chimice! Bilanţul a ajuns la 86 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x