Antena Căutare

ALERTĂ în toată lumea! „Boala transmisă de aceste vietăți poate deveni mortală!” Inamicul nevăzut se poate ascunde chiar lângă tine!

Specialiștii sunt tot mai îngrijorați de un fenomen ce a început să se extindă la nivel global, avertizând că oamenii sunt în pericol.

Specialiștii sunt tot mai îngrijorați de un fenomen ce a început să se extindă la nivel global, avertizând că oamenii sunt în pericol.

Amenințarea vine din partea unui gândac de mici dimensiuni, ce se strecoară în dormitoarele oamenilor și îi mușcă. Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că boala transmisă de aceste vietăți se poate dovedi mortală.

Simptomele sunt greu de depistat de către medici atunci când infecția apare. Cel mai adesea, ciupiturile apar la nivelul feței.

Pericolul a început în Brazilia, dar ulterior s-a extins în toată lumea. Experții așteaptă ca insecta să ajungă în curând și în Europa.

Imagini APOCALIPTICE! Valuri de peste trei metri, filmate într-o PISCINĂ, în momentul producerii cutremurului din Nepal... TRAGEDIA DIN NEPAL! Autorităţile cresc de la oră la oră numărul victimelor: 5.000 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x