Antena Căutare

ALERTĂ teroristă într-un loc foarte popular. Zeci de mii de oameni au fost evacuați din cauza unei amenințri cu bombă!

Zeci de mii de oameni au fost evacuaţi, în Germania, după ce un festival rock a fost suspendat din cauza unei ameninţări teroriste. Festivalul "Rock am Ring" se desfăşoară pe un celebru circuit auto din vestul Germaniei.

Festivalul Rock am Ring din Nürnberg, care a început vineri, a fost suspendat din cauza unei ameninţări teroriste. Organizatorii spun că speră ca evenimentul să continue astăzi conform programului.

Peste 80.000 de persoane au călătorit vineri spre festivalul care se desfăşoară pe circuitul Nürburgring din Germania.

Formaţia germană de rock industrial Rammstein era cap de afiş al primei zile de festival, însă nu a mai concertat. Organizatorii evenimentului spun că speră ca festivalul să conţinue sâmbătă, după cum a fost planificat.

Anunţul evacuării a fost făcut în jurul orei 22.00 (ora României), şi printr-un mesaj publicat pe Facebook, în care organizatorii Rock am Ring spuneau că este vorba despre o precauţie, iar poliţia făcea investigaţii.

Donald Trump a reuşit performanţa de a panica toată planeta într-o clipă. A retras SUA din acordul asupra climei de la P... Tentativă de asasinat la Kiev! Un lider militar cecen din Ucraina a fost lovit de mai multe gloanțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x