Antena Căutare

Alertă teroristă! Un pachet exploziv a fost găsit în sediul Ministerului de Finanțe german

Un pachet ce conținea un 'amestec exploziv' a fost descoperit miercuri în sediul din Berlin al Ministerului de Finanțe german, transmite AFP.

Un pachet ce conținea un 'amestec exploziv' a fost descoperit miercuri în sediul din Berlin al Ministerului de Finanțe german, transmite AFP.

Pachetul a fost descoperit la biroul poștal al ministerului și conținea un 'amestec exploziv (...) folosit frecvent în producerea de material pirotehnic', a indicat poliția din Berlin.

Dacă ar fi fost detonat, acel amestec putea provoca 'răni considerabile' persoanelor din apropiere, mai afirmă poliția, care încearcă acum să determine proveniența respectivului obiect.

După ce a fost sesizată prezența acelui pachet suspect, biroul poștal al ministerului a fost evacuat. La fața locului s-a făcut o 'radiografie' a obiectului, care însă nu a permis determinarea conținutului, astfel că pachetul a fost transportat într-o locație securizată unde s-a confirmat că era vorba despre o substanță explozivă.

Cel mai controversat om al Bisericii: patru ani cu Papa Francisc. Cele mai memorabile citate ale primului om de la Vatic... Un plic a explodat la birourile FMI din Paris! 150 de persoane au fost evacuate de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x