Antena Căutare

Amenzi uriașe sau ÎNCHISOARE pentru cei care își vor lega animalele de mașină! Legea a fost adoptată!

Parlamentul din Taiwan a aprobat o lege care interzice sacrificarea câinilor şi a pisicilor în vederea folosirii cărnii acestor animale în alimentaţia umană, informează BBC

Parlamentul din Taiwan a aprobat o lege care interzice sacrificarea câinilor şi a pisicilor în vederea folosirii cărnii acestor animale în alimentaţia umană, informează BBC.

Aceeaşi lege interzice, de asemenea, stăpânilor de animale de companie să îşi plimbe prietenii necuvântători legaţi de automobile şi de motociclete.

Orice persoană care încalcă noua lege riscă o amendă consistentă sau doi ani de închisoare. Numele şi fotografiile persoanelor care încalcă legea vor fi făcute publice.

Noua măsură a fost adoptată pentru a întări legislaţia din Taiwan în domeniul protecţiei animalelor.

Iniţiativa legislativă ce a fost adoptată marţi reprezintă un amendament deosebit de important pentru Legea pentru Protecţia Animalelor din Taiwan şi, totodată, este prima măsură de acest tip ce va fi implementată în Asia.

În 2001, Taiwan a adoptat o lege care interzice vânzarea de carne şi blană provenind de la animale de companie precum câini şi pisici ”în scopuri economice”.

Carnea de câine era în trecut consumată cu regularitate în Taiwan, însă în ultimele decenii acest animal de companie a ajuns să fie considerat mai degrabă un membru al familiei stăpânului său.

În 2016, Tsai Ing-wen, preşedintele din Taiwan, a adoptat trei câini de pază, retraşi din activitatea Poliţiei, care trăiesc în prezent alături de cele două pisici ale demnitarului asiatic - Cookie şi A-Tsai.

Gravida din imagine a fost arestată după ce a postat această poză pe Internet. Ce au descoperit poliţiştii... Poliţia anunţă că a arestat un suspect "cu legături islamiste", după exploziile de la Dortmund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x