Antena Căutare

Apa sfântă a Gangelui le-a adus sfârșitul! Șapte tineri au pierit, după o sesiune foto. Selfie-urile au fost interzise!

Șapte tineri s-au înecat în fluviul Gange din India, după ce unul dintre ei s-a dezechilibrat în timpul unei sesiuni de fotografii selfie.

Șapte tineri s-au înecat în fluviul Gange din India, după ce unul dintre ei s-a dezechilibrat în timpul unei sesiuni de fotografii selfie.

"Șapte tineri au plecat ieri să facă o baie în râul Gange și unul dintre ei, în timp ce facea fotografii selfie, și-a pierdut echilibrul și a fost măturat de un curent puternic de apă", a declarat un oficial al poliției. "Cei șase prieteni care îl însoțeau s-au înecat pe rând încercând să se salveze unii pe alții", a precizat sursa citată de agerpres.ro.

Autoritățile indiene au declarat, la începutul acestui an, 16 zone în care sunt interzise fotografiile selfie din jurul capitalei financiare Mumbai, după ce mai multe decese au fost raportate în timpul sesiunilor foto de autoportrete.

Măsura a avut ca scop descurajarea oamenilor de a se expune riscurilor în timpul sesiunilor de selfie, devenite un element de cultură populară în întreaga lume.

BREXIT 2016. David Cameron, premierul Marii Britanii, și-a anunţat demisia... BREXIT lovește în fotbalul internațional. 400 de jucători îşi vor pierde dreptul de a juca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x