Antena Căutare

Apar primele imagini șocante din Londra! Explozia de la metrou a fost un ATENTAT TERORIST

Poliţia investighează un ”incident” la bordul unei garnituri de metrou District Line, la Parsons Green, în sud-vestul Londrei, scrie BBC News.

O explozie s-a produs, vineri dimineaţă, într-o garnitură de metrou din Londra, de pe magistrala District Line, la staţia Parsons Green. Mai multe persoane au fost rănite, suferind arsuri, iar Poliţia Metropolitană a anunţat că explozia este tratată ca "incident terorist".

UPDATE: Pasageri răniţi din cauza panicii la staţia Parsons Green

Mai mulţi pasageri au fost răniţi, suferind tăieturi şi echimoze, în timp ce oameni panicaţi încercau să iasă din staţia de metrou Parsons Green, unde poliţia şi ambulanţa au confirmat un ”incident”, care ar fi fost, de fapt, un nou atentat terorist, relatează BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Riz Lateef de la BBC Londra afirmă că a văzut persoane rănite din cauza panicii.

Circulaţia metroului pe întreaga linie District Lane a fost suspendată, în urma incidentului.

Poliţia a anunţat că a fost chemată la staţia de metrou în jurul orei locală 8.20 (10.20, ora României), dar că nu avea prea multe informaţii pentru moment.

Potrivit lui Riz Lateef de la BBC London, care se afla în staţie, pasageri i-au spus că a avut loc o explozie în staţie şi că oamenii au intrat în panică.

UPDATE 11:15 Poliţia şi ambulanţa confirmă un ”incident” la metrou în Londra

Poliţia Metropolitană de la Londra şi serviciul de ambulanţă confirmă că se află la locul unui ”incident” la staţia de metrou Parsons Green, în sud-vestul capitalei, relatează The Associated Press.

Operatorul a anunţat oprirea circulaţiei pe toată linia.

Tragedie! Un jurnalist a murit dupa ce a fost tras în apa unei lagune din Sri Lanka de un crocodil. Ultimul lucru pe car... Cea mai tare nuntă din istorie! Cum s-au distrat invitații și mirii în noaptea evenimentului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x