Antena Căutare

Arestat pentru că a dansat Macarena! Un puști s-a trezit luat pe sus de autorități, pentru "un comportament public nepotrivit” (VIDEO)

Un adolescent care a fost filmat, la jumătatea lunii august, în timp ce dansa ”Macarena” pe o stradă din oraşul saudit Djedda a fost reţinut de poliţie pentru ”comportament public nepotrivit”, scrie The Guardian.

Un adolescent care a fost filmat, la jumătatea lunii august, în timp ce dansa ”Macarena” pe o stradă din oraşul saudit Djedda a fost reţinut de poliţie pentru ”comportament public nepotrivit”, scrie The Guardian.

Poliţia saudită a anunţat marţi că a reţinut un băiat în vârstă de 14 ani care a fost filmat dansând pe ”Macarena” într-o intersecţie din oraşul Djedda. Videoclipul a fost distribuit pe reţelele de socializare, adolescentul fiind lăudat pentru acţiunea sa.

Numele băiatului şi naţionalitatea lui nu au fost dezvăluite. Adolescentul a fost interogat pentru a dat dovadă de ”un comportament public nepotrivit” şi pentru că a perturbat traficul în zonă, se arată într-un comunicat transmis de poliţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este clar dacă băiatul va fi oficial pus sub acuzare. La începutul acestei luni, poliţia a arestat un cântăreţ saudit pentru că a folosit o mişcare ”dab” pe când se afla pe scenă. El a fost apoi eliberat. Acesta dans a fost interzis în regat pe motiv că încurajează consumul de droguri, potrivit presei din Arabia Saudită.

MAE: Până la acest moment, nu sunt cetăţeni români care să fi solicitat sprijin în urma seismului din Italia... Mesajul care a apărut pe coperta publicației Charlie Hebdo, după atentatele din Spania. O baltă de sânge și oameni călca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x