Antena Căutare

Ariana Grande a ajuns acasă. Primele imagini cu vedeta, în lacrimi, după atacul din Manchester. Familia și iubitul artistei o ajută să treacă peste tragicul eveniment

Nu doar britanicii sunt cu inimile zdrobite după atentatul de la Manchester! La fel de nefericită este şi Ariana Grande. Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani s-a întors acasă, în Florida.

Nu doar britanicii sunt cu inimile zdrobite după atentatul de la Manchester! La fel de nefericită este şi Ariana Grande. Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani s-a întors acasă, în Florida.

Îmbrăcat în negru din cap până în picioare, starul pop a coborât din avionul privat şi şi-a sărutat şi îmbrăţişat, în lacrimi, iubitul. Cu ochii plecaţi în pământ, Ariana Grande a coborât din avionul privat ţinând în braţe o salopetă violet, de forma unui unicon, una dintre piesele de vestimentaţie specifice stilului ei. Fără dubiu, starul pop e într-o stare deplorabilă şi îşi îmbrăţişează şi sărută, în lacrimi, partenerul, pe rapperul Mac Miller. Pe aeroport, a fost adus şi căţelul cuplului.

Ariana Grande face un gest emoționant: plătește înmormântările victimelor atentatului din Manchester

Ariana Grande a mers acasă, în oraşul Boca Raton din Florida, îmbrăcată în negru din cap până în picioare. La fel a fost îmbrăcată şi mama ei, Joan Grande, care a însoţit-o în avion. Ea era şi la concertul Arianei, iar imediat după explozie, i-a ajutat pe câţiva dintre fanii fiicei ei să ajungă într-un loc ferit de pericole. Mai ales că se afla chiar în faţa scenei.

După aterizare, Ariana Grande, iubitul şi mama ei, împreună cu membri din staff-ul cântăreţei, au urcat în maşini şi s-au îndreptat spre casă, escortaţi de maşini ale Poliţiei.

Bilanțul terorii! Presa britanică face publică lista victimelor atentatului de la Manchester: O mamă care venise să-și ia fiica de la concert, printre morți

Bilanțul terorii! Presa britanică face publică lista victimelor atentatului de la Manchester: O mamă care venise să-și i... Măsuri drastice luate de Marea Britanie după atacul de la Manchester! Autoritățile sunt pe urma unei rețele teroriste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x