Antena Căutare

Atac KAMIKAZE într-un CAMPUS universitar! 13 persoane au fost UCISE şi alte 34 rănite

el puţin 13 persoane au fost ucise şi alte 34 au fost rănite de kamikaze, presupuşi membri ai grupării Boko Haram, care au atacat un campus universitar în Kano, în nordul Nigeriei, a anunţat, miercuri, poliţia locală.

Cel puţin 13 persoane au fost ucise şi alte 34 au fost rănite de kamikaze, presupuşi membri ai grupării Boko Haram, care au atacat un campus universitar în Kano, în nordul Nigeriei, a anunţat, miercuri, poliţia locală.

Potrivit Shinaba, '13 persoane au fost ucise de oameni înarmaţi şi alte 34, rănite, au fost transportate la spital'. 'Era cel mai probabil kamikaze', a subliniat comisarul, fără a preciza numărul lor. De asemenea, doi dintre atacatori au fost ucişi la faţa locului de poliţie, informează Agerpres.

Majoritatea victimelor din acest centru pentru formarea de profesori se aflau în auditoriu, unde atacatorii au dat buzna. Explozia a aruncat în aer geamurile, iar plafonul s-a prăbuşit, relatează AFP.

Instituţiile de învăţământ din Kano, cel mai mare oraş din nordul Nigeriei, majoritar musulman, devin adesea ţinte pentru grupul islamist Boko Haram, al cărui nume înseamnă, în limba hausă, 'educaţia occidentală este un păcat'.

Mâine Scoția va RESCRIE ISTORIA!... California, poarta către infern! Un incendiu devastator ameninţă mii de clădiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x