Antena Căutare

Atac terorist la sediul unei organizaţii pentru copii: "Un grup de bărbaţi înarmaţi a intrat în clădire"

Un atac cu maşină-capcană a avut loc, în această dimineață, la sediul organizaţiei Salvaţi Copiii din Jalalabad, estul Afganistanului, soldat cu un mort şi 14 răniţi, a anunţat un purtător de cuvânt al guvernului local.

Un atac cu maşină-capcană a avut loc, în această dimineață, la sediul organizaţiei Salvaţi Copiii din Jalalabad, estul Afganistanului, soldat cu un mort şi 14 răniţi, a anunţat un purtător de cuvânt al guvernului local.

"Potrivit primelor noastre informaţii, atacatorii purtau uniforme ale forţelor de securitate", a declarat Ataullah Khogyani, adăugând că în cursul operaţiunii ar putea fi descoperite şi alte victime.

"În jurul orei 9.10 (4.40 GMT) o maşină capcană a explodat la intrarea în complex, apoi un grup de bărbaţi înarmaţi a intrat în clădire. 11 persoane au fost transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului local, Attaullah Khogyani.

Acest atentat survine la patru zile după atacul de la hotelul de lux Intercontinental din Kabul, revendicat de talibani, soldat cu moartea a 14 străini şi patru afgani.

Alertă! Cutremur DEVASTATOR, de 8,1 grade, în apropiere de Alaska... Legea pentru „dreptul cetăţenilor de a face greşeli”. Oamenii vor putea dona bani către Biserică prin SMS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x