Antena Căutare

ATENTAT LA LONDRA. Cu patru vieți furate, traiul londonezilor merge mai departe! Podul Westminister a fost redechis

Viaţa merge mai departe. Este mesajul pe care londonezii îl transmit acum lumii întregi. Astăzi, podul Westminister, redechis între timp, a fost plin.

Viaţa merge mai departe. Este mesajul pe care londonezii îl transmit acum lumii întregi. Astăzi, podul Westminister, redechis între timp, a fost plin. Oamenii au venit special să depună flori în memoria victimelor. Au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere.

Londra rămâne, însă, un oraş cu un nivel ridicat de alertă în privinţa securităţii. Trebuie să mergem mai departe. Ăsta e mesajul pe care londonezii şi-l transmit între ei şi întregii lumi.

După o anchetă amănunţită, autorităţile au redeschis podul Westminister.

În atacul terorist comis de Khalid Masood, zeci de persoane de 12 naţionalităţi diferite au devenit victime. Multe dintre ele se află şi acum în spital şi primesc ajutorul de care au nevoie. Printre morţi se numără şi o mamă, Aysha Frade, care urma să îşi ia cei doi copii de la grădiniţă.

DEVASTATOR! Ce se întâmplă ACUM la Mormântul lui Iisus! Oamenii sunt ÎNGROZIȚI!... ATENTAT LA LONDRA. Care este starea româncei, rănită în atacul terorist de la Westminster. A fost operată pe creier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x