Antena Căutare

Atentat STOCKHOLM. Primele imagini de la locul tragediei din Suedia. Bilanț inițial: cinci morți. VIDEO

Un camion a intrat vineri în mulțimea de pe o stradă comercială din centrul orașului Stockholm, relatează presa suedeză, citată de Reuters.

Un camion a intrat vineri în mulțimea de pe o stradă comercială din centrul orașului Stockholm, relatează presa suedeză, citată de Reuters.

Potrivit poliției, mai multe persoane au fost rănite. Bilanțul inițial este de cinci morți.

"Un vehicul a rănit mai multe persoane pe (strada) Drottningatan", a declarat pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției, Towe Hagg. Postul public de radio a relatat că trei persoane au murit în incident, potrivit Reuters.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00 GMT, în apropierea unui mare magazin, la intersecția dintre o mare arteră și cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează și AFP, citând poliția.

Echipaje ale poliției au fost trimise la fața locului. Zona a fost eliberată.

Atentat STOCKHOLM. Un camion a intrat în mulţime. Martor: "Am văzut cel puţin doi oameni striviţi sub roţi"... VIDEO ŞOCANT! Un camion a lovit un grup de oameni, în centrul oraşului Stockholm. Sunt cel puţin CINCI MORŢI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x