Antena Căutare

Atentat terorist în Filipine. Mai multe persoane au fost rănite. ISIS a revendicat atacul!

Mai multe explozii și focuri de armă au fost auzite într-un complex turistic din Manila, Filipine, presa locală relatând că mai multe persoane au fost rănite.

Mai multe explozii și focuri de armă au fost auzite într-un complex turistic din Manila, Filipine, presa locală relatând că mai multe persoane au fost rănite.

Turiști și angajați ai complexului turistic World Manila au ieșit pe străzi, potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, anunță Antena 3.

Martorii au declarat pentru presa locală faptul că unii oameni au sărit de la geamuri, pentru a fugi.

Un martor le-a spus jurnaliștilor că mai mulți bărbații au intrat în hotel, după care au fost auzite focuri de armă la etajul al doilea. De asemenea, acesta a confirmat prezența fumului în interiorul complexului turistic.

The Telegraph scrie că gruparea Statul Islamic a revendicat atacul. Rapoartele arată că soldații "lupii singuratici din Khilafah" se află în spatele atacului.

Administrația complexului a anunțat, într-un comunicat oficial, că hotelul a fost închis și a dat asigurări că face tot posibilul, împreună cu poliția filipineză, să se asigure că oaspeții și angajații sunt în siguranță.

Mesajul unui copil către omenire: „Zilele trec și noi ne plângem morții, care devin tot mai mulți pe zi ce trece! Și nu-... Criză la nivel mondial? Preşedintele Donald Trump retrage Statele Unite din Acordul de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x