Antena Căutare

ULTIMA ORĂ. Cel puțin CINCI PERSOANE AU MURIT! Bilanț dramatic al atacului din Canada!

UPDATE: Cel puţin cinci persoane au murit, iar mai multe au fost rănite, luni după-amiază, după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni, în centrul oraşului canadian Toronto, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate. Autorul atacului a fost arestat, anunţă autorităţile.

O camionetă a intrat luni într-un grup de pietoni, în centrul oraşului Toronto, iar cel puţin ”opt până la zece” persoane au fost rănite, a anunţat poliţia capitalei economice canadiene.

Poliţia a anunţat pe Twitter că această ”coliziune” a avut loc la ora locală 13.27 (20.27, ora României), dar nu a precizat dacă era vorba despre un act deliberat sau un accident.

ULTIMA ORĂ. Cel puțin CINCI PERSOANE AU MURIT! Bilanț dramatic al atacului din Canada!

Această ”furgonetă albă” a răsturnat pietoni pe strada Yong, la colţ cu bulevardul Finch, în partea de nord a centrului oraşului, potrivit poliţiei.

Presa locală scrie că ”cel puţin patru persoane nu mai au semnale vitale”, iar vehicului ar fi reuşit să fugă de la faţa locului.

Cauza şi amploarea incidentului erau necunoscute imediat, scrie The Associated Press.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei, Meaghan Gray, a declarat că fugoneta pare că a intrat în mulţime, pe trotuar, în curbă, dar motivul nu este cunoscut.

Incidentul a avut loc în contextul în care miniştri din cadrul Grupului Celor Şapte (G7) s-au întâlnit la Toronto să discute despre o serie de probleme înainte summitului G7 prevăzut la Quebec în iunie.

Au apărut primele poze cu bebelușul regal! Cum arată cel de-al treilea copil al Ducelui William!... Bilanţul atacului de la Toronto: 10 morţi şi 15 răniţi. Atacatorul care a îngenuncheat o țră întreagă: un bărbat de 25 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x