Antena Căutare

Atentate în Londra. Poliția metropolitană explică firul evenimentelor

Poliţia britanică anunţă că a arestat 12 persoane duminică, în estul Londrei, în legătură cu atacul de sâmbătă seara de la London Bridge. O operaţiune a poliţiei britanice, puternic înarmate, era în curs duminică în estul Londrei, scrie presa britanică.

Patru femei au fost ridicate duminică de poliţie dintr-un bloc din Barking, în estul Londrei, potrivit unui fotograf al agenţiei de presă, în timp ce poliţia a anunţat că a arestat 12 persoane din zonă în legătură cu atacul de sâmbătă seara de la London Bridge, relatează Reuters.

Cele patru femei, care şi-au acoperit feţele în momentul în care părăseau clădirea, erauescortate de ofiţeri în partea din spate a două dube ale poliţiei, care au apoi au plecat, potrivit fotografului.

Poliţia a efectuat duminică percheziţii la o adresă din estul Londrei folosită de unul dintre cei atacatori care au ucis şapte persoane în centrul capitalei britanice sâmbătă seara, potrivit unor surse citate de Sky News, relatează Reuters.

Detaliile NEȘTIUTE despre bucătarul român, care s-a luptat cu teroriștii de la Londra!... Florin Morariu, eroul din atentatul de la Londra, trece prin momente cumplite: „Mă tem pentru viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x