Antena Căutare

Autoritățile știau că urmează un atac terorist în Istanbul! Ce ţară a anulat călătoriile cetăţenilor săi în Turcia, înainte de dezastru

Tragedia produsă pe Aeroportul Ataturk ar fi putut fi evitată? Se pare că au existat mai multe indicii care au sugerat că urmează să asistăm la o altă nenorocire.

Tragedia produsă pe Aeroportul Ataturk ar fi putut fi evitată? Se pare că au existat mai multe indicii care au sugerat că urmează să asistăm la o altă nenorocire.

Se spune că, de obicei, înaintea unui atac terorist, serviciile secrete intră în alertă, descoperind tot felul de informaţii care indică faptul că urmează un atentat. După atacul sângeros de marți seara, din Turcia, se confirmă că cineva a ştiut că urmează o tragedie, potrivit adevarul.ro.

Săptămâna trecută, şase cluburi iraniene din prima ligă, Esteghlal, Teraktor-Sazi, Sepahan, Sia Jamegan, Foolad şi Padideh, ar fi trebuit să meargă în Turcia pentru a-şi efectua stagiile de pregătire din această vară.

Ministerul de Externe le-a interzis, pe ultima sută de metri, să meargă pe malul Bosforului, motivând că există indicii clare că în Turcia există riscul unui atac terorist iminent.

Teroare în Istanbul: imagini șocante! Una dintre exploziile de pe aeroportul Ataturk, surprinsă de camerele de supravegh... Românii cer ajutorul autorităților, după atacul terorist din Turcia. O persoană a fost rănită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x