Antena Căutare

Bilanțul se ridică la 100 de morţi şi răniţi / Cutremur de 6,6 grade, în China, provincia Sichuan

US Geological Survey a anunţat că un seism cu magnitudinea de 6,6 a zguduit marţi după-amiază provincia Sichuan, situată în partea sud-vestică a Chinei, transmite Reuters.

US Geological Survey a anunţat că un seism cu magnitudinea de 6,6 a zguduit marţi după-amiază provincia Sichuan, situată în partea sud-vestică a Chinei, transmite Reuters.

UPDATE: Seismul cu magnitudinea de 6,5 care a avut loc marţi seara în China ar putea să se fi soldat cu 100 de morţi şi răniţi, a anunţat că se teme Guvernul chinez, relatează AFP.

Aproximativ 130.000 de case au fost avariate, a anunţat Comisia naţională chineză pentru reducerea impactului catastrofelor într-un comunicat publicat pe site.

Aceste date au la bază o analiză preliminară a seismului care a avut loc într-o zonă izolată a provinciei Sichuan, potrivit aceleiaşi surse.

____________________________________________________________________________

De asemenea, epicentrul acestui cutremur este situat la aproximativ 200 de kilometri nord-vest de localitatea Guangyuan, o metropolă cu aproape 2,5 milioane de locuitori din Sichuan. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 32 de kilometri într-o zonă seismică activă din China.

Până în acest moment nu există informaţii despre daune materiale, dar 4.822 de persoane şi-au pierdut viaţa în urmă cu nouă ani, atunci când un seism cu magnitudinea de 7,9 a lovit localitatea Guangyuan. În 2008, aproape 70.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în cutremurul devastator din Sichuan.

România apare în centrul scandalului cu milioane de ouă contaminate cu insecticid. Soluția a fost cumpărată din țara noa... Europa ARDE! Este COD ROŞU de caniculă în șase țări din cauza valului de căldură "Lucifer"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x