Antena Căutare

BLESTEMUL SFÂȘIETOR de la World Trade Center: Mii de oameni care au lucrat în zona prăbușirii turnurilor, bolnavi de CANCER!

La 13 ani de la prăbușirea turnurilor World Trade Center, mii de oameni care au lucrat în Ground Zero sunt acum bolnavi de cancer.

La 13 ani de la prăbușirea turnurilor World Trade Center, mii de oameni care au lucrat în Ground Zero sunt acum bolnavi de cancer.

Peste 2500 dintre angajații de atunci suferă de cancer, motiv pentru care cer despăgubiri pentru această boală. În comparație cu anul trecut, numărul bolnavilor s-a dublat. Atunci publicația ”New York Post” a identificat 1.140 de cazuri de cancer, în timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a identificat 1.655 de respondenţi bolnavi de cancer din totalul de 37.000 de membri ai echipelor de salvare (poliţişti, angajaţi din domeniul sanitar şi alţi muncitori din oraş) intervievaţi.

Numai departamentul de Pompieri din New York a raportat 863 de membri care suferă de această boală, în urma tratamentelor administrate după prăbuşirea turnurilor gemene, din septembrie 2001.

Cel mai frumos VIS s-a tranformat într-un COȘMAR: Un tânăr bolnav de cancer a primit cadou o cursă de vis, dar a suferit... Explozie la bordul unei aeronave: Un avion a aterizat de urgență la scurt timp după decolare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x