Antena Căutare

BREAKING NEWS. Un avion S-A PRĂBUȘIT în urmă cu puțin timp. Sunt ZECI DE MORȚI!

Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova. Aparatul, aparţinând Saratov Airlines, a dispărut de pe ecranele radarelor la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo, din capitala rusă. Echipele de salvare ajunse la locul prăbuşirii aparatului au găsit deocamdată trupurile a doi dintre pasageri. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii serviciilor de urgenţă au declarat pentru Interfax că avionul s-a prăbuşit lângă satul Argunovo şi că nu sunt şanse să existe supravieţuitori.

De asemenea, ministrul rus al Transporturilor Maksim Sokolov s-a deplasat şi el către Argunovo.

Conform unei alte agenţii de presă, avionul a dispărut de pe ecranele radarelor la două minute de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo.

Site-ul Flightradar24 a informat într-o postare pe Twitter că avionul pierdea altitudine cu o viteză de 1.000 de metri pe secundă (60 km/h), la cinci minute după decolare.

Avionul decolase de pe aeroportul Domodedovo şi se îndrepta către Orsk, un oraş situat în apropierea frontierei dintre Rusia şi Kazahstan.

Carnagiu pe șosea! Accident cu 27 de morți! Nenorocirea s-a produs sâmbătă seara, iar victimele se aflau în autocar!... Clipe de panică pe un aeroport din Londra. Autoritățile engleze au dat peste o bombă neexplodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x