Antena Căutare

Carte de colorat cu surprize! Adolf Hitler îi privește pe copii din paginilie cu desene, cu salutul nazist de rigoare: "Simpatică este cartea voastră de colorat!"

Un lanț olandez de magazine a anunțat miercuri retragerea de la vânzare a unei cărți de colorat pentru copii în care figura un desen reprezentându-l pe Adolf Hitler, făcând salutul nazist și având zvastica pe braț, relatează AFP.

Un lanț olandez de magazine a anunțat miercuri retragerea de la vânzare a unei cărți de colorat pentru copii în care figura un desen reprezentându-l pe Adolf Hitler, făcând salutul nazist și având zvastica pe braț, relatează AFP, potrivit Agerpres

"Simpatică este cartea voastră de colorat!", a reacționat un client pe pagina de Facebook a magazinelor Kruidvat, postând o imagine cu desenul din această carte de colorat.

Lanțul de magazine și-a exprimat "regretul profund pentru acest incident nepotrivit" legat de apariția imaginii în caietele de colorat, într-un comunicat apărut miercuri pe pagina sa de Facebook.

Cartea de colorat a fost distribuită de editura belgiană Trifora, iar Kruidvat a anunțat că va demara o anchetă pentru a stabili cum a putut să apară figura lui Hitler într-o carte pentru copii.

"Cărțile de colorat au fost puse la vânzare luni 3 aprilie și au fost retrase în cursul aceleiași zile", a informat Kruidvat. Lanțul de magazine și-a cerut de asemenea scuze pentru neplăcerea produsă clienților săi, anunțând totodată că li se vor restitui banii pentru acest produs.

6 aprilie 1992: 25 de ani de când războiul a început în Bosnia. 10 imagini pe care nu ai vrea să le vezi NICIODATĂ!... Un nou atentat terorist în Rusia? O bombă ascunsă într-o lanternă a explodat lângă o școală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x