Antena Căutare

Caz înfiorător în California! Doi părinţi şi-au chinuit și ţinut captivi cei 13 copii, cu vârste între 2 și 29 de ani! Erau legați de paturi, murdari și înfometați!

Doi părinți și-au ținut captivi cei 13 copii, în condiții greud e imaginat! Cei mici erau murdari, înfometaţi şi ţinuţi în întuneric. Unii dintre ei erau chiar legaţi cu lanţuri de pat!

Doi părinți și-au ținut captivi cei 13 copii, în condiții greud e imaginat! Cei mici erau murdari, înfometaţi şi ţinuţi în întuneric. Unii dintre ei erau chiar legaţi cu lanţuri de pat!

Cei doisprezece copii au fost găsiţi în condiţii greu de imaginat. Toţi erau murdari, înfometaţi, iar unii dintre ei erau legaţi cu lanţuri de pat. Cea de-a treisprezecea victimă, sora copiilor, în vârstă de 17 ani, a reuşit să alerteze autorităţile sunând la numărul de urgenţă, de pe un telefon mobil găsit în casă.

În urma apelului, poliţiştii s-au deplasat la casa celor doi soţi, în vârstă de 57 şi 49 de ani. Întrebaţi de ce copiii sunt legaţi cu lanţuri şi ţinuţi în întuneric, părinţii nu au dat niciun răspuns. Au fost arestaţi imediat, iar victimele au fost duse la un spital din apropiere pentru a primi îngrijiri medicale.

Vecinii sunt şocaţi de cele auzite. Spun, însă, că soţii erau oameni singuratici şi nu aveau nici o legătură cu restul comunităţii.

Poliţiştii au crezut iniţial că cele 12 victime erau toate minore. Ulterior şi-au dat seama că şapte erau adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. Şase victime sunt copii, cel mai mic având vârsta de doi ani. O cauţiune de nouă milioane de dolari a fost stabilită pentru o eventuală eliberare a cuplului.

Alertă! Un oraș întreg în stare de șoc după anunțul halucinant: „AȚI CUMPĂRAT MÂNCARE OTRĂVITĂ!!!”. Spitalele sunt pregă... Un român a murit în Anglia. Abia acum i s-a aflat identitatea. Victor Spirescu, primul român care a „invadat” Anglia s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x