Antena Căutare

Cea mai bătrână culturistă din lume. Îți vine să crezi că are 80 de ani? Toți întorc capul după trupul ei de puștoaică

Credeai că este imposibil? În timp ce majoritatea oamenilor de vârsta ei apelează la baston, pentru a se deplasa, această doamnă este mai verde și mai în formă decât o puștoaică de 20 de ani.

Credeai că este imposibil? În timp ce majoritatea oamenilor de vârsta ei apelează la baston, pentru a se deplasa, această doamnă este mai verde și mai în formă decât o puștoaică de 20 de ani.

Cu opt deceni de viața, Ernetine Shepherd, din Baltimore, SUA, arată fantastic, are un trup tonifiat și o poftă de viață incredibilă. Cu greu i-ai putea ghici adevărata vârstă.

Pasiunea sa pentru fitness și-a descoperit-o destul de târziu, la 56 de ani, când a început să meargă la sală împreună cu sora sa. De atunci, petrece multe ore în sala de fitness, pentru a avea un trup de invidiat și pentru a-și menține sănătatea la un nivel optim.

Și cum orice reușită necesită sacrificii, femeia se trezește la ora 3 dimineața, aleargă 130 de kilometri pe săptămână, fiind destul de atentă la ceea ce mănâncă, scrie Libertatea.

După ani de muncă, în anul 2010, a primit titlul de "cea mai în vârstă culturistă din lume”.

Scandalos și umilitor! Angajaţii unei bănci, bătuţi cu rigla pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivele... A început votul care va stabili viitorului Regatului Unit şi al UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x