Antena Căutare

Ceva neobișnuit se află în această fotografie. Tinerii imortalizați în imagine au rămas cu gura căscată când au văzut cine aleargă lângă ei!

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a avut o apariţie specială, neprogramată, în oraşul Vancouver, vineri seară, atunci când a apărut în ţinută de jogging în mijlocul unui grup de tineri canadieni în momentul în care aceştia realizau o fotografie cu ocazia absolvirii liceului

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a avut o apariţie specială, neprogramată, în oraşul Vancouver, vineri seară, atunci când a apărut în ţinută de jogging în mijlocul unui grup de tineri canadieni în momentul în care aceştia realizau o fotografie cu ocazia absolvirii liceului.

Premierul canadian, pasionat de sport, făcea jogging pe esplanada Stanley Park Seawall, vineri seară, şi a trecut în plină alergare pe lângă un grup de tineri, care purtau ţinute de gală în seara balului de absolvire a liceului.

Adam Scotti, fotograful oficial al prim-ministrului Justin Trudeau, a surprins acel moment insolit şi a publicat fotografia pe Twitter.

Doi români și-au pierdut viața în Franţa, după ce mașina lor a intrat într-un copac... UPDATE. Explozie la Manchester, în timpul concertului Arianei Grande. Presă: "19 morți și 50 de răniți." Poliţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x