Antena Căutare

Copie la indigo! Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Obama de acum patru ani. Cine a descoperit asemănarea

Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Barack Obama de acum patru ani, aşa cum apare într-o fotografie postată pe Twitter de Chef Duff Goldman, cel care a realizat tortul de la cea de-a doua învestire a fostului preşedinte american.

Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Barack Obama de acum patru ani, aşa cum apare într-o fotografie postată pe Twitter de Chef Duff Goldman, cel care a realizat tortul de la cea de-a doua învestire a fostului preşedinte american.

Chef-ul Duff Goldman, cel care a realizat tortul pentru ceremonia de învestire a lui Barack Obama în urmă cu patru ani, a publicat pe Twitter o fotografie în care arată cele două torturi, identice, şi comentează: "Pe cel din stânga l-am făcut pentru preşedintele Obama acum patru ani. Cel din dreapta este al lui Trump. Nu l-am făcut eu".

În ciuda faptului că festivităţile de învestire ale lui Trump au fost spectaculoase, un singur aspect a ieşit din tipar vineri noapte, la ceremonie, un tort de nouă etaje pe care preşedintele şi vicepreşedintele Pence l-au tăiat cu o sabie, scrie Washington Post, citat de news.ro.

Pentru Duff Goldman, tortul cel mare i-a părut cunoscut, deoarece seamănă izbitor cu cel pe care l-a realizat în urmă cu patru ani pentru a doua învestire a lui Barack Obama.

Puţin după miezul nopţii, Goldman, cunoscut de pe Food Network, a publicat pe Twitter o fotografie în care apar cele două torturi. Goldman a scris că cel din stânga a fost creat în 2013 pentru Commender-in-Chief, iar cel din dreapta a apărut la ceremonia lui Trump intitulată "Salute to Our Armed Services".

Tortul pare identic, de la culori, însemnele patriotice, la poziţia stelelor argintii şi a emblemelor.

Washington’s Buttercream Bakeshop este firma care a realizat tortul lui Donald Trump. Tiffany MacIsaac, proprietara cofetăriei, a mărturisit că a primit o comandă prin care i se cerea să reproducă un tort după o fotografie. Era cel de la învestirea lui Obama din 2013. În lipsa patroanei, angajaţii firmei au încercat să-i convingă pe cei care au comandat tortul să se inspire din el, dar ei au replicat: "Nu. Îl vrem aşa, e perfect".

Balul "Salute to Our Troops" a fost a treia ceremonie inaugurală de vineri şi a fost deschisă pentru militari, veterani, urmaşi şi familiile lor.

O rachetă nucleară lansată de Marea Britanie s-a îndreptat spre Statele Unite ale Americii. Totul a fost ascuns... VIDEO! Trump a fluturat în fața presei plicul primit de la fostul președinte al SUA: "Am intrat în Biroul Oval și a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x