Antena Căutare

Creatorul jocului ucigaş "Balena Albastră" a fost arestat! Sute de tineri ar fi fost atrași în capcana morții din cauza lui!

Creatorul jocului ucigaş "Balena Albastră" a fost arestat!

Creatorul jocului ucigaş "Balena Albastră" a fost arestat! Filipp Budeikin, tânărul de 21 de ani cunoscut în mediul virtual cu pseudonimul „Filipp Lis“ („Filipp Vulpe“), a mai fost arestat și la finalul anului 2016, dar, în lipsa unor probe concrete, rusul a fost ulterior eliberat.

CITEȘTE ȘI: Cum se joacă „Balena albastră” și ce sarcini primesc tinerii care acceptă provocarea

Totul a început în decembrie 2013, când tânărul mutat de curând în apropiere de Moscova a creat pe reţeaua socială vKontakte, un fel de Facebook rusesc, primul grup al morţii, numit „F57“. Curioşi, sute de adolescenţi au dat curs invitaţiei necunoscutului „Filipp Lis“ şi au intrat în jocul sau virtual. Unii dintre ei au insistat să meargă până la capăt şi au murit cu voia lor. „Balena Albastră“ este un joc diabolic pe care îl câştigi doar dacă te sinucizi. 130 de tineri au murit în ţări din fostul spaţiu sovietic în acest fel.

Coreea de Nord anunță testarea unei rachete balistice intercontinentale! Consiliului de Securitate al ONU a sancționat-o... Un bărbat a intrat cu maşina în trecători şi a rănit opt persoane, la Amsterdam. Un nou atac terorist?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x