Antena Căutare

Cum ar semăna noul coronavirus cu HIV! De când circulă, de fapt, în Italia! Medic italian: „E nevoie de acest tip de medicament!”

Un medic italian susține că noul coronavirus ar fi circulat în Italia încă din luna octombrie și că, de fapt, COVID-19 s-ar asemăna cu HIV, motiv pentru care nu va exista nici un vaccin disponibil.

Cum ar semăna noul coronavirus cu HIV! De când circulă, de fapt, în Italia! Medic italian: „E nevoie de acest tip de medicament!”
Cum ar semăna noul coronavirus cu HIV! Un medic italian aruncă în aer toate studiile! „E nevoie de acest tip de medicament!” | profimediaimages.ro

Un reputat medic italian a declarat că nu va exista un vaccin disponibil care să trateze Covid-19

Împreună cu echipa sa a descoperit că virusul ar fi fost pus în circulaţie încă din octombrie în Italia

El a luat în calcul că cifra actuală a deceselor înregistrate poate fi eronată în baza celor clasificate anterior din alte cauze

Doctorul italian Pasquale Mario Bacchus este de părere că virusul nu este capabil să ucidă, iar decesele survin în urma complicaţiilor la pacienţi cu afecţiuni cunoscute.

Medicul a dat exemplul persoanelor diagnosticate cu HIV. Doza de virus este mult mai mare şi mai puternică în cazul acestora. Astfel, coronavirusul nu ar fi decât o completare a incurabilei boli.

Potrivit acestui medic, coronavirusul ucide doar persoanele vulnerabile, a căror durată de viaţă este scurtă din cauza afecţiunilor preexistente pe care le au.

Te poți infecta cu noul coronavirus de la nisipul de pe plajă sau din apa mării? Ce spun cercetătorii

De altfel, studiul realizat de acest doctor a revelat faptul că virusul suferă mutaţii similare cu HIV. Acest lucru poate nărui speranţa că va exista un vaccin eficient care să trateze COVID-19.

Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! Medicul Virgil Musta: „Nu au mai ajuns la terapie intensivă, intubaţi”

Problema pe care şi-o pune studiul este că, dacă noul coronavirus va deveni mai agresiv, vor trebui găsite soluţii pentru un medicament care să menţină imunitatea la un nivel optim, la fel ca în cazul HIV-ului. Astăzi speranţa de viaţă a pacienţilor sero-pozitivi este egală cu cea a unui om sănătos, datorită unei pastile ce le permite o viaţă normală, potrivit Mediafax.

De când circulă noul coronavirus, de fapt, în Italia. Ce se va întâmpla cu el, în următoarele luni

Împreună cu echipa sa, medicul ar fi descoperit că virusul circula în Italia încă din luna octombrie a anului trecut, dar şi-a făcut simţit efectul abia în luna februarie a anului curent.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Doctorul Bacchus consideră că noul coronavirus va dispărea în vară, dar o să reapară, treptat, în anotimpul rece.

Cercurile ştiinţifice din Italia privesc cu scepticism munca lui Bacchus şi a colegilor săi, relatează il Giornale.

Numărul cazurilor noi de coronavirus, dublu față de cel din ziua precedentă, în Italia! Câți pacienți cu COVID-19 au fos... Bruxelles stabileşte criteriile pentru o revenire a întregii Uniuni Europene: Trei faze şi obiectivul de a salva o parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x