Antena Căutare

Dacă se întâmpla asta pe vremea când Melania Trump poza sexy... Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii va avea statuie în mărime naturală

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, va avea o statuie în Bosnia Herţegovina, unde fostul fotomodel este foarte admirat, relatează The Independent, citat de news.ro.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, va avea o statuie în Bosnia Herţegovina, unde fostul fotomodel este foarte admirat, relatează The Independent, citat de news.ro.

Statuia va fi făcută din ipsos de sculptorul Stevo Selak, care i-a sculptat anterior atât pe Donald Trump, cât şi pe Vladimir Putin.

Statuia a fost comandată de un parlamentar bosniac, directorul unei companii de pantofi care i-a trimis Melaniei Trum o pereche cadou, după discursul rostit la Convenţia Republicană, în vară.

Alesul Marinko Umicevici intenţionează să amplaseze statuia, în mărime naturală, ce va avea pantofi şi geantă, în faţa fabricii pe care o conduce. El speră că o va convinge astfel pe Melania, care vorbeşte sârba, să viziteze Bosnia. Potrivit Sarajevo Times, opera ar urma să fie gata pe 20 iunie.

Atât Slovenia, ţara natală a soţiei preşedintelui american, cât şi Bosnia Herţegovina făceau parte din Iugoslavia când s-a născut Melania Trump.

Așteptându-l pe președintele Chinei, Vladimir Putin s-a pus la pian și a început să cânte! Toată lumea din jur a amuțit!... Noile măsuri de austeritate din Grecia provoacă revoltă. Insulele grecești au fost izolate, iar sute de zboruri anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x