Antena Căutare

DEVASTATOR! Ce se întâmplă ACUM la Mormântul lui Iisus! Oamenii sunt ÎNGROZIȚI!

Mormântul lui Iisus se află în pericolul de a se prăbuși, fiind localizat pe o fundație instabilă sub care se află un lanț de tuneluri și șanțuri

Mormântul lui Iisus se află în pericolul de a se prăbuși, fiind localizat pe o fundație instabilă sub care se află un lanț de tuneluri și șanțuri.

Biserica Sfântului Mormânt, un altar despre care se zvonește că ar conține peștera în care a fost îngropat Iisus, a fost recent transformată prin intermediul unui proiect de 4 milioane de dolari. Iar în ciuda investirii unei sume consistente de bani, cercetătorii susțin că mormântul lui Iisus e află sub riscul de a se prăbuși. Aceștia au ajuns la această concluzie după ce au analizat cu atenție zona, folosindu-se de radare și camere robotice, și au descoperit că la fundațiile bisericii se află o structură instabilă, conform Daily Mail.

Din păcate, specialiștii susțin că în momentul în care aceasta se va prăbuși, procesul nu va fi unul lent, ci rapid și catastrofic. Părți ale monumentului se află pe un strat de rocă înclinat care a fost în trecut locația unei cariere antice, iar fundația din mortar a mormântului s-a sfărâmat după decenii de expunere.

Un canal de 2,4 metri săpat în 1960 puțin mai la sud de altar se află chiar sub podeaua pe care vizitatorii au călcat pentru a vizita monumentul sfânt. Iar pericolele la care vizitatorii și reprezentanții bisericii sunt expuși zilnic în acest loc confirmă necesitatea unor consolidări serioase a fundațiilor fracturate care înconjoară Biserica Sfântului Mormânt.

Află de câți bani este nevoie pentru a se evita o catastrofă și ce se poate face.

La 24 de ore de la atacul din Londra, un atentat similar a fost dejucat în Anvers, Belgia... ATENTAT LA LONDRA. Cu patru vieți furate, traiul londonezilor merge mai departe! Podul Westminister a fost redechis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x