Antena Căutare

Donald Trump a semnat ordonanţa privind construirea zidului la frontiera dintre SUA şi Mexic

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat miercuri ordonanţa executivă care prevede construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, relatează presa americană

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat miercuri ordonanţa executivă care prevede construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, relatează presa americană.

Donald Trump a emis ordonanţa prezidenţială în cursul unei ceremonii desfăşurate la Departamentul pentru Securitatea Internă.

Noul preşedinte a transmis că va lua măsuri de reducere a fondurilor federale pentru autorităţile statale şi regionale care nu iau măsuri ferme de combatere a imigraţiei.

ucrările pentru construirea zidului la frontiera Statelor Unite cu Mexicul vor începe în "câteva luni", iar costurile vor fi suportate în final de Guvernul mexican, afirmă preşedintele american, Donald Trump, într-un interviu acordat postului ABC

"În final, lucrările vor fi suportate de Mexic, aşa cum am spus permanent. Mexicul va plăti zidul în proporţie de sută la sută", a declarat Donald Trump.

Noul lider de la Casa Albă a confirmat că lucrările de construcţie a zidului de frontieră vor fi suportate iniţial de Statele Unite.

"Dar lucrările vor fi rambursate ulterior din orice tranzacţie comercială am avea cu Mexicul. Pot să spun doar că se va plăti. Va fi într-o formă, poate într-o formă complicată. Ceea ce fac este benefic pentru Statele Unite. Va fi foarte benefic şi pentru Mexic. Vrem un Mexic foarte stabil şi solid", a precizat Donald Trump.

Prea sexy pentru DUBAI! Zeci de modele din Rusia au provocat un scandal uriaş în oraşul... viitorului... Imaginea care a şocat o lume întreagă! O femeie şi-a fotografiat gemenii legaţi la gură cu bandă izolantă şi a pus poza ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x