Antena Căutare

"Atunci când cineva drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. Abia după..." René Angélil, soțul lui Celine Dion, a murit. Povestea unei iubiri veșnice

”Rene Angelil, în vârstă de 73 de ani, a încetat din viață, joi dimineață, în locuința sa din Las Vegas după o luptă lungă cu cancerul. Familia îndoliată a solicitat discreție”, este anunțul care a îndurerat o lume întreagă.

"Atunci când cineva drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. Abia după..." René Angélil, soțul lui Celine Dion, a murit. Povestea unei iubiri veșnice
| Hepta

”Rene Angelil, în vârstă de 73 de ani, a încetat din viață, joi dimineață, în locuința sa din Las Vegas după o luptă lungă cu cancerul. Familia îndoliată a solicitat discreție”, este anunțul publicat de Celine Dion pe internet, care a îndurerat o lume întreagă.

Soţul îndrăgitei cântărețe, René Angélil, avea 73 de ani, și fusese operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

În unul dintre concertele sale din 2015, Celine Dion i-a dedicat un moment LUI; Foto: Daily Mail

Un an mai târziu, Celine Dion avea să anunțe că își suspendă toate concertele și că se va ocupa de îngrijirea celui care i-a fost alături vreme de 21 de ani.

'Rene vrea să moară în brațele mele', spunea astista...

Într-un interviu acordat anul trecut unei reviste americane, artista declara că revine pe scenă la insistențele soțului ei, cu toate că inițial, nu și-a dorit acest lucru, considerând că, deși îi place "să cânte pentru oameni", familia este prioritatea ei în prezent.

'Să nu uităm că el a fost conducătorul trupei toată viața mea', a afirmat Celine Dion, referindu-se la Rene Angelil, cel care i-a susținut cariera de mare succes, în care a vândut 220 de milioane de discuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Because you loved me", una dintre piesele de referință ale cântăreței

Povestea lor: O dragoste imensă și trei băieți frumoși

Celine Dion l-a cunoscut pe când avea numai 12 ani pe Rene Angelil, care a devenit managerul ei, cu care s-a căsătorit în 1994 și cu care are trei băieți, unul de 14 ani și doi gemeni de patru ani.

Anul 1994, Celine devenea doamna Rene Angelil

Fostul cântăreț suferea de mai mulți ani de cancer și fusese supus unei serii de tratamente în spital. 'Rene îmi spune: Vreau să mor în brațele tale', mărturisea Celine.

Rodul dragostei lor nemăsurate au fost trei băieți; Foto: Facebook/Celine Dion

"Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns" (Celine Dion)

Ea a mai relatat că, în ultimele luni, a purtat nenumărate conversații emoționante cu partenerul ei de viață, 'singurul iubit' pe care l-a avut vreodată. Cei doi obișnuiau să discute și despre moarte, precum și în legătură cu înmormântarea lui.

'Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. (...) Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment', spunea Celine Dion despre "îngerul ei", plecat la ceruri.

"Nu vom mai înregistra nume străine"! Lege pentru prenume de bebeluși interzise... Atac terorist în capitala republicii africane Burkina Faso. Cel puţin 20 de oameni ar fi fost ucişi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x