Antena Căutare

E alertă-n toată lumea! Cineva a încercat să spargă sistemele Facebook

Erau șanse minime ca un gigant tech precum Facebook să scape de tentativele de hacking

Erau șanse minime ca un gigant tech precum Facebook să scape de tentativele de hacking.

Orange Tsai de la Devcore a descoperit recent că cineva a instalat un backdoor într-unul dintre serverele corporației Facebook (adică nu în rețeaua socială propriu-zisă) cu scopul de a fura datele de logare ale angajaților. Nu este încă foarte clar cât succes a avut tentativa, dar Tsai a notat că aplicația de transfer al fișierelor susținută de server avea câteva vulnerabilități care ofereau acces liber oricărui intrus. Atacatorul ar fi putut verifica e-mailurile angajaților sau s-ar fi putut conecta la rețeaua virtuală privată Facebook, pentru a căpăta acces la alte fișiere importante.

Facebook le permite utilizatorilor să schimbe parola printr-o procedură de resetare, confirmând contul cu un cod de șase cifre primit prin email sau mesaj text. Ca să se asigure că utilizatorul este proprietarul contului respectiv, Facebook permite maxim 10 tentative de a introduce codul, până când contul se blochează.

Află detalii incredibile pe Playtech.ro.

Pericolul din mâncare! Zeci de oameni au murit după ce au mâncat aceste dulciuri... Mândri că suntem români. Ciprian Costin, omul care are America la picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x