Antena Căutare

El a înșelat-o, ea i-a înghițit toți banii! Rănită de infidelitatea soțului, o femeie i-a mâncat (la propriu) agoniseala. Medicii au găsit 7000 de dolari în stomacul ei

Dezamăgită de soţul infidel, o femeie a înghiţit 7000 de dolari într-o încercare disperată de a-i ascunde soţului banii, după ce a descoperit că o înşală. 

Disperată şi dezamăgită de soţul infidel, o femeie a înghiţit 7000 de dolari într-o încercare disperată de a-i ascunde soţului banii, după ce a descoperit că o înşală, potrivit dailymail.co.uk.

Sandra Milena Alemida, o columbiancă în vârstă de 30 de ani, a dat gata 57 de "rulouri" a câte 100 de dolari, într-un acces de furie, potrivit medicilor care au operat-o. Femeia a declarat că a decis să ascundă banii de vacanţă pe care cei doi soţi îi aveau în casă. Aşadar, a înghiţit peste 7000 de dolari

Probabil vă întrebaţi de ce a recurs la acest gest extrem. Ei bine, doamna înşelată dorea să-şi părăsească soţul şi singura modalitate prin care a crezut ea că poate pleca liniştită cu banii era să "le facă loc în stomac."

Însă planul a dat greş. A doua zi, a ajuns la spital, din cauza durerilor abdominale. Nu le-a spus nimic medicilor despre averea pe care o purta pe dinăuntru, însă o investigaţie cu raze x a scos totul la iveală.

Aceştia au reuşit să salveze 5.700 de dolari, după ce au spălat şi curăţat bancnotele: "Restul de bani s-a pierdut, din cauza fluidelor gastrice".

Peru, țara în care aproape 1.500 de persoane poartă numele personajelor din "Star Wars". Copiii sunt botezați ... Tragedie în lume! 32 de copii de 12 și 13 ani au murit într-un accident de microbuz şcolar, petrecut în Tanzania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x