Antena Căutare

Fă ce zice Kim, nu ce face Kim! După ce au fost interzise înmormântările, în Coreea de Nord nu se mai fumează!

Coreea de Nord a anunțat miercuri că o campanie de stat ajută la reducerea numărului de fumători, deși liderul Kim Jong Un este văzut frecvent cu țigara în mână în fotografiile publicate în presa locală, relatează Reuters.

Fă ce zice Kim, nu ce face Kim! După ce au fost interzise înmormântările, în Coreea de Nord nu se mai fumează!
Kim Jong Un | www.upi.com

Coreea de Nord a anunțat miercuri că o campanie de stat ajută la reducerea numărului de fumători, deși liderul Kim Jong Un este văzut frecvent cu țigara în mână în fotografiile publicate în presa locală, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Anunţul vine după ce acelaşi stat comunist a interzis temporar nunţile şi inmormântările, ca măsură de securitate înainte de primul congres al Partidului Muncitoresc din ultimii 36 de ani.

Guvernul a redus zona totală cultivată cu tutun 'cât de mult a fost posibil', iar pe pachetele de țigări sunt înfățișate avertismente privind riscurile asupra sănătății, relatează agenția oficială de știri KCNA.

'Numărul nefumătorilor scade remarcabil pe zi ce trece', scrie KCNA, precizând că numărul de fumători masculini era mai mic cu 8% în 2013 decât cu patru ani înainte.

Agenția de știri nu face însă nicio referire la obiceiul lui Kim Jong Un și la faptul că a fost văzut frecvent cu țigara în mână, inclusiv la un eveniment unde a anunțat miniaturizarea cu succes a unui focos nuclear în timp ce stătea lângă un obiect mare care părea a fi o rachetă balistică.

Tatăl lui Kim Jong Un, Kim Jong Il, ar fi fost și el un fumător înrăit. El a fost văzut fumând în imaginile difuzate de presa de stat în 2009, la un an după ce se credea că a suferit un accident vascular cerebral, deși anunțase cu câțiva ani în urmă că se lăsase de fumat.

Kim Jong Il a murit în decembrie 2011 după ce a suferit un atac de cord în timp ce se afla în trenul prezidențial, a informat presa de stat nord-coreeană.

După mall-ul cu pârtie de schi şi insule artificiale, Emiratele Arabe vor să CONSTRUIASCĂ UN MUNTE pentru a schimba clim... Foto viral! Imaginea din Republica Moldova care face furori! Ce se află în dreapta căruţei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x