Antena Căutare

Fiul unui miliardar chinez i-a cumpărat căţeluşei sale opt telefoane iPhone 7

Wang Sicong, fiul unui miliardar chinez, i-a cumpărat căţeluşei sale Coco, un exemplar din rasa malamut de Alaska, opt telefoane iPhone 7, cel mai recent model lansat de compania Apple, informează cnn.com

Wang Sicong, fiul unui miliardar chinez, i-a cumpărat căţeluşei sale Coco, un exemplar din rasa malamut de Alaska, opt telefoane iPhone 7, cel mai recent model lansat de compania Apple, informează cnn.com.

Fanii Apple au stat la cozi uriaşe în întreaga Chină, săptămâna trecută, pentru a putea să cumpere cel mai recent model de iPhone, în timp ce alţi cumpărători chinezi au încercat să introducă fraudulos în China continentală telefoane achiziţionate din Hong Kong.

Însă există cel puţin un utilizator de iPhone care nu a avut absolut niciun motiv de îngrijorare: căţeluşa Coco, o femelă de malamut de Alaska.

Stăpânul lui Coco, Wang Sicong, fiul miliardarului chinez Wang Jianlin, a cărui avere este estimată la 30 de miliarde de dolari, i-a cumpărat lui Coco un număr de opt telefoane iPhone 7 în ziua lansării oficiale a acestui model pe piaţa chineză, potrivit unor fotografii publicate pe contul pe care căţeluşa îl deţine pe reţeaua de socializare Weibo - echivalentul platformei Twitter în China.

”Nu înţeleg toate acele mesaje prin care oamenii se laudă pe reţelele de socializare. Care este scopul vostru? Nu mă provocaţi!”, se afirmă în mesajul care însoţeşte fotografiile.

În China, un iPhone 6 costă 6.988 de yuani (1.047 dolari), iar cel mai mare model dintre telefoanele Apple, iPhone 7 Plus, costă 7.988 de yuani (1.197 dolari).

Paharele și farfuriile de unică folosință au fost interzise! Cu ce vor fi înlocuite acestea?... Un desen a fost extras de pe zidul unei clădiri și apoi expus într-un muzeu. Unde mai pui că sunt și cumpărate astfel de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x