Antena Căutare

Fotografii care au ieșit la iveală după zeci de ani. Cum își săruta soția, care-i era profesoară, Emmanuel Macron, candidatul la președinția Franței!

Mai multe fotografii inedite care îl prezintă pe Emmanuel Macron la vârsta de 15 de ani în timp ce o săruta pe obraz la finalul unei reprezentaţii teatrale pe Brigitte Trogneux, profesoara cu 24 de ani mai mare decât el care i-a devenit ulterior soţie, au fost publicate luni pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail

Mai multe fotografii inedite care îl prezintă pe Emmanuel Macron la vârsta de 15 de ani în timp ce o săruta pe obraz la finalul unei reprezentaţii teatrale pe Brigitte Trogneux, profesoara cu 24 de ani mai mare decât el care i-a devenit ulterior soţie, au fost publicate luni pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Fotografiile cu adolescentul Emmanuel Macron îl prezintă pe actualul favorit din alegerile prezidenţiale din Franţa în timp ce o săruta pe obraz pe Brigitte Trogneux, care avea pe atunci vârsta de 40 de ani, la finalul unui spectacol de teatru organizat într-un liceu în mai 1993.

Brigitte Trogneux, în prezent în vârstă de 64 de ani, era pe atunci profesoară de dramaturgie în liceul în care studia Emmanuel Macron, candidatul care s-a clasat pe primul loc în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, organizate duminică. Cei doi s-au căsătorit în 1997.

VIDEO! ”Liniștiți-vă!”, se aude strigând în filmare! Un cutremur puternic în Chile a provocat panică. Clădiririle s-au b... Toată lumea e cu ochii pe Brigitte Trogneux, dar cum arată viitorul prim domn al țării dacă Le Pen câștigă prezidențiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x