Antena Căutare

Franța a îmbrăcat haine de sărbătoare! Imaginile de la parada militară sunt ULUITOARE!

Festivităţile de Ziua Naţională a Franţei care au avut loc sâmbătă, la Paris, au stat sub semnul fraternităţii armelor. Imaginile de la fața locului sunt cu adevărat spectaculoase!

Festivităţile de Ziua Naţională a Franţei care au avut loc sâmbătă, la Paris, au stat sub semnul fraternităţii armelor. Imaginile de la fața locului sunt cu adevărat spectaculoase!

Şeful statului francez va asista la eveniment alături de invitaţii lui. La paradă au participat participa 4.290 de militari, 220 de vehicule, 250 de cai, 64 de avioane şi 30 de elicoptere.

Evenimentul a început la ora locală 10.10, când va sosi Emmanuel Macron, iar parada, la 10.30, şi a durat o oră şi 15 minute.

Pe Champs-Élysées au defilat poliţişti, pompieri şi militari, iar în tribuna oficială alături de preşedintele Macron au stat prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong, şi şeful diplomaţiei japoneze, Taro Kono.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prim-ministrul japonez Shinzo Abe nu a putut onora invitaţia din cauza problemelor cu care Arhipelagul nipon se confruntă în urma inundaţiilor.

Anul trecut, invitatul lui Emmanuel Macron a fost Donald Trump, potrivit news.ro.

Defilarea a fost deschisă de emblemele forţelor armate japoneze şi singaporene şi de una a marinei franceze. Potrivit tradiţiei, Patrouille de France a deschis parada militară.

Încă un atentat terorist zguduie lumea: Sunt 85 de morți până acum și 150 de răniți. E teroare în Pakistan!... Celula de CRIZĂ a fost activată! Un cetățean român a fost RĂPIT în Libia de către o grupare armată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x