Antena Căutare

Gara de Nord din Paris a fost evacuată! Poliţia a căutat trei persoane "periculoase"

Gara de Nord din Paris a fost evacuată luni noapte, în urma unei alerte de securitate ce a durat câteva ore, relatează Le Parisien.

Gara de Nord din Paris a fost evacuată luni noapte, în urma unei alerte de securitate ce a durat câteva ore, relatează Le Parisien.

Autorităţile au evacuat peroanele, iar zona a fost închisă de ofiţeri înarmaţi. Oficialii nu au dat detalii despre operaţiunea ce a avut loc într-unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport din Europa.

Potrivit Le Parisien, operaţiunea a început la ora locală 23 (00 ora României) şi s-a concentrat asupra unui tren TGV in Valenciennes, în nordul Franţei. Forţele de ordine au evacuat toate cele 211 persoane aflate la bord.

Poliţia ar căuta trei persoane descrise drept “periculoase” de autorităţile unei ţări străine, care le-au alertat vineri pe cele franceze.

Cei trei ar fi fost văzuţi la Bordeaux şi Marsilia, precum şi la Paris. Forţele de ordine au lansat operaţiuni în fiecare dintre oraşe, dar nu au reuşit să îi prindă.

Operaţiunea de la Paris s-a încheiat în jurul orei locale 1.50 (2.50 ora României), fără nici un rezultat.

Franţa este în stare de urgenţă după atacurile de la Paris, din 2015, iar măsurile de securitate au fost intensificate în toată ţara pentru al doilea tur de scrutin, ce a avut loc duminică.

Emmanuel Macron a devenit cel mai tânăr preşedinte din istoria Franței! Și lupta nu a fost deloc ușoară!... Iniţiativă de zile mari! Un primar oferă 10.000 de lei persoanelor care se mută în satul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x