Antena Căutare

Gelozii și ambiții, pentru iubirea lui Donald Trump. Prima soție a președintelui american și Melania, la cuțite: "Practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?"

Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, a provocat luni nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție, după ce și-a arogat, în glumă, titlul de "Primă doamnă".

Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, a provocat luni nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție, după ce și-a arogat, în glumă, titlul de "Primă doamnă".

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Good Morning America" de pe ABC, Ivana Trump, aflată într-o campanie de promovare a cărții sale "Raising Trump", și-a arogat titlul de "Primă doamnă", într-o glumă care nu a fost bine primită.

"Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau cu adevărat să-l sun pentru că Melania este acolo", a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț.

"Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?", a adăugat ea râzând.

Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis cu claritate că nu a apreciat gluma.

Melaniei Trump "îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA", a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN.

"Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese", a adăugat ea.

Nu se știe dacă actualul președinte știe despre acest schimb de replici. El a jucat golf luni cu senatorul republican Lindsey Graham, scrie Reuters. Ivana Trump, în vârstă de 68 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka și Eric.

Magnatul imobiliarelor a avut alți doi copii: Tiffany Trump, cu a doua sa soție, actrița Marla Maples, și Barron Trump (care trăiește la Casa Albă), cu Melania Trump.

Abia acum s-au aflat! SECRETELE UCIGAȘULUI din Las Vegas ies la iveală! „Nu apela la chelneri, nu dormea noaptea, dar ma... Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas, primul mesaj după atac! "Mulțumesc tuturor din Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x