Antena Căutare

"Ham noroc"! Un câine a fost găsit în viață în Taiwan, sub dărâmături, după 120 de ore de la cutremur

Un câine din rasa pudel a fost salvat joi după ce a fost blocat câteva zile într-o clădire din Taiwan prăbușită în timpul cutremurului cu magnitudinea de 6,4 grade de la sfârșitul săptămânii trecute

"Ham noroc"! Un câine a fost găsit în viață în Taiwan, sub dărâmături, după 120 de ore de la cutremur
Câine supravieţuitor | 13wham.com

Un câine din rasa pudel a fost salvat joi după ce a fost blocat câteva zile într-o clădire din Taiwan prăbușită în timpul cutremurului cu magnitudinea de 6,4 grade de la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit unei știri locale citate de agenția de presă DPA.

Echipele de salvare au confirmat că 53 de persoane au fost găsite decedate în ruinele unui complex rezidențial cu 17 etaje din orașul Tainan, prăbușit în timpul cutremurului.

Cifra morților din urma seismului a ajuns la 55, însă 83 de persoane sunt încă date dispărute, potrivit Centrului pentru operațiuni de urgență.

Ultimii oameni găsiți în viață după colapsul clădirilor, au fost scoși din moloz luni. Efortul de căutare și salvare este încă în curs de desfășurare.

Pudelul salvat joi tremura, însă după primele aparențe nu era rănit, potrivit sursei citate. Un alt câine, un maltez alb, fusese salvat miercuri.

Trei foști directori ai companiei care a construit complexul rezidențial au fost arestați marți seara, pe fondul suspiciunilor că această construcție nu a respectat standardele de siguranță, informează agenția DPA.

Video şocant! Patru rromi ATACĂ un francez la metroul din Paris: "Haideţi toţi pe el să-l ardem!"... Ca să nu rămână IAR cu buza umflată?! Fanii au făcut donații cu obiecte din aur și argint, cu scopul de a realiza un Osc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x