Antena Căutare

Hello!/ Bonjour, Monsieur Trudeau! De astăzi, românii pot călători în Canada fără vize!

Începând cu ziua de astăzi, de la ora 16.00 (ora României), românii pot călători în Canada fără vize, pentru șederi de maximum 6 luni în scop turistic (inclusiv pentru vizitarea familiei / cunoștințelor sau pentru prospectarea oportunităților de afaceri), pe baza oricărui pașaport românesc valabil.

Chiar de ziua lor, românii primesc una dintre cele mai bune vești: de la ora 16.00 (ora României), românii pot călători în Canada fără vize, pentru șederi de maximum 6 luni în scop turistic (inclusiv pentru vizitarea familiei / cunoștințelor sau pentru prospectarea oportunităților de afaceri), pe baza oricărui pașaport românesc valabil. Așadar, procedurile s-au simplificat foarte mult, iar de acum, visul canadian are toate șansele să se concretizeze.

Persoanele care intenționează să intre în / tranziteze Canada pe calea aerului ulterior datei de 1 decembrie 2017 trebuie totuși să obțină în prealabil o Autorizație electronică de călătorie (Electronic Travel Authorization – eTA). Autorizația electronică de călătorie (eTA) reprezintă o cerință obligatorie pentru toți cetățenii străini exonerați de obligativitatea deținerii vizei, care tranzitează sau călătoresc în Canada pe calea aerului. Autorizația electronică de călătorie (eTA) are o valabilitate de 5 ani (sau, după caz, până la expirarea valabilității pașaportului). și poate fi obținută doar online, accesând www.Canada.ca/eTA-Romania.

SURSĂ: profit.ro

BREAKING NEWS. Explozie uriașă la o fabrică chimică! Un om a murit. Autoritățile sunt în alertă!... Prințul George, rugăciuni să devină gay: "Să fie binecuvântat cu iubrea unui frumos bărbat tânăr""...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x